Loading Events
This event has passed.

Втората ни годишна отчетна среща отново ще се запомни с преповдигнат дух и вкусни домашни гозби. Около 60 членове на обществото изпълниха конферентната зала в Betahaus, за да научат повече за дейността на организацията и бъдещите й планове.

В своето изложение, председателят на БЛО Стоян Панчев отчете 2015-та като изключително успешна за Свободата. Бяха споменати инициативи като #ВотБезХомот; протестите срещу национализирането на втория пенсионен стълб и спирането на Uber; регионалната конференция на ESFL, която е 3-ата най-посещавана за годината в цяла Европа; семинарът “Коноп” и др.

Като планове за следващите няколко години бяха очертани разрастването на членската маса, финансовата независимост на организацията и поетапното й професионализиране на.

Изключително интересен беше и дискусионния панел, в който се включиха приятелите на каузата Красен Станчев (ИПИ), Петър Ганев (ИПИ), Илия Лингорски (Европейска лига за икономическо сътрудничество) и Калин Манолов (Институт за свободен капитализъм “Атлас).

Галерия от събитието

Go to Top