Liberty 420 ще се включи в една от най-мащабните кампании за прекратяване на Войната срещу наркотиците – End the Drug War на Students For Liberty. Кампанията отбеляза своя старт преди няколко дни и в следващите месеци ще публикуваме поредица от видеа, инфографики и други материали, които оспорват моралните аргументи и ефективността на Войната срещу наркотиците.

Инициативата ще се води на 18 различни езика в партньорство с над 1300 формални и неформални групи по цялото земно кълбо, сред които са Law Enforcement Against Prohibition, Reason, Marihuana Policy Project и Students For Sensitive Drug Policy. Students For Liberty от своя страна е най-голямата либертарианска студентска организация, която си партнира тясно с Българско либертарианско общество и проекта Liberty 420 – като всички студентски клубове на БЛО са членове на мрежата на SFL

Очаквайте и нашите доброволци да говорят по темата като част от инициативите в собствените си клубове в УНСС, Софийски университет, Икономически университет – Варна, American Univeristy Blagoevgrad и Пловдивски университет.