Заповядайте на първия по рода си в България семинар за либерализиране режима на производство и употреба на канабис – „Ко?ноп: да проговорим за марихуаната“

Срещата- разговор се организира от Българско либертарианско общество през Liberty 420, Промена и Зелените на 22 юни, от 12:30, в залата за събития на betahaus.

За събитието можете се регистрирате на: http://konop.libsociety.org

Фейсбук евент : ТУК

Информация за лекторите:

Гил Люксембург е бивш председател на Асоциацията за медицински канабис в Израел. Дългогодишен поддръжник на декриминализацията и използването на канабис за медицински цели. Той е един от малцината, притежаващи лиценз за отглеждане и снабдяване на пациенти с медицински коноп в Израел от повече от 10 години.

Алекс Токарев е професор по икономика в Northwood University – Michigan. Организатор на форума Freedom Week 2014. Автор на стотици статии в сферата на фискалната политика, регулациите и международната търговия.

Калин Ангелов е адвокат към Адвокатска колегия София от 2003г. Активен член на Движение Промена от 2004. Интересува се от проблемите на наказателната политика по отношение на дрогите в България, автор на статии по темата. Защитник на Марин Калчев по делото за медицинската употреба на Конопа в гр. Ловеч

Борислав Сандов е съпредседател на ПП Зелените, координатор кампании във Фондация за околна среда и земеделие. Завършил е СУ специалност Георграфия. С активна гражданска позиция по проблемите на конопената индустрия и приложението на конопа в различните стопански отрасли.

Юлиян Караджов е доктор по биология и неправителствен експерт по наркотици. Участва в екипа на първото изследване на пазара на наркотици у нас (цид, 2003). Автор е на книгите „Наркотиците – почти всичко за тях“ , „Канабис – наука и политика“ и води лекционен курс наркотици в Нов български университет.

Александър Червенков е земеделски производител, който през 2014 г. получава първия лиценз за производство на индустриален коноп в България в най-новата ни история.

Д-р Владимир Сотиров е психиатър, управител на Амбулатория за психично здраве “Адаптация”. Ръководител на демонстрационен проект към Националната програма за психично здраве. Член е на Българската психиатрична асоциация. Специализирал е в областта на когнитивно-поведенческата психотерапия и психосоциална рехабилитация.