Абонирайте се за нашия бюлетин

Първите 100

През април 2014 г. Българското либертарианско общество стартира уникална програма за растеж и отваряне на организацията към свободомислещите хора във и извън България. Предложихме на на най-активните и най-заинтересовани от дейността на нашите клубове да станат част от Обществото чрез три специални опции за членство – СТАНДАРТНО, СРЕБЪРНО и ЗЛАТНО.
 

В зависимост от желанието и възможностите си,  само за няколко месеца видяхме над 100 души да застанат зад принципите на БЛО и либертарианството. Без бюджетни средства, без насилствено изземване, без обещания за удобни постове – базирайки се само на стремежа си за повече свобода и върху вярата в каузата на Обществото.
 

Ние наистина бяхме изненадани, че сме успяли да привлечем  такъв брой хора, готови да отделят нещо от себе си, за да може идеите на свободата да се разпространяват от една по-силна и по-способна организация.
 

Посвещаваме това кътче от сайта си на тях, на първите 100, които застанаха до нас в трудния момент, в началото на голямото ни дело.
 

Станете и вие част от борбата за свобода на Българското либертарианско общество още СЕГА!

Други